Portfolio

Video Portfolio 

Enkele voorbeelden uit mijn portfolio:

Erwin Wijman 
Boektrailer "Denken als Elon Musk"

Deze promotiefilm produceerden we speciaal voor Linkedin. De presentatie van de ideeën in het boek stond centraal en moest mensen uitnodigen het boek te gaan kopen in de boekhandel. De video werd op Linkedin veelvuldig bekeken en leverde veel positieve reakties op.

ValueMe - Explainer Video
EU-project Educate & Understand

3D-explainer video geproduceerd in opdracht van ValueMe. Legt uit wat er momenteel op internet met je persoonlijke data gebeurt. Legt de visie van ValueMe uit waarin jouw data beschermd wordt en je zelf de waarde uit je data kunt halen.

ValueMe - Explainer Video WMO 
Wet maatschappelijke ondersteuning

Door de wet maatschappelijke ondersteuning kwamen er veel extra taken bij voor gemeenten. ValueMe stelde met deze video een oplossing voor waarbij het WMO-loket gedigitaliseerd zou worden, gemeenten het vertrouwen in de burger centraal zouden stellen, om op die manier kostenbesparingen en efficiencyslagen te kunnen realiseren.

Deirdre Vos, Pricing Consultant van Profit Pricing

In deze promotiefilm vertelt Deirdre Vos wat de impact is
van een goed prijsbeleid voor de winstgevendheid van je bedrijf.

Gemeente Bodegraven - Reeuwijk

De gemeente wilde het nieuwe logo van de gefuseerde gemeenten Bodegraven en Reeuwijk presenteren met een virtuele rondvlucht en een fotoimpressie van de nieuwe gemeente.
De video moest de relatie leggen tussen het 'slagenlandschap',  dat bestaat uit langerekte stroken land, sloten en langgerekte dorpen, en het nieuwe logo.

Harpiste Merel Naomi

Harpiste Merel Naomi speelt John Parry (1710-1782) - Sonate No.1 Deel 1 (allegro)

Harpiste Merel Naomi speelt Lied Ohne Worte Opus 67 nummer 1
van Felix Mendelssohn (1809-1847) in Galerie Bel-Etage in Amsterdam:


William is een professional, die zich aan alle afspraken heeft gehouden. Elke stap leverde hij op tijd. De draaidag verliep prettig en soepel. Ik vond daarbij fijn dat hij op locatie wilde werken. Ik ben trots op het resultaat. Hier kan ik mee voor de dag komen!

Harry Vlaar

William heeft in alle fasen van concept tot en met het schieten en produceren van de video tot in de kleinste details met mij meegedacht en zich flexibel opgesteld. Zo hebben we samen een optimaal eindresultaat gecreëerd waarmee ik aan website bezoekers mijn 'visitekaartje plus' afgeef.
 

Pascal van der Tuin

Snel een professionele video nodig?

Geen tijd of mogelijkheid
om zelf een video te maken?
Informeer naar de mogelijkheden:

Popular Posts

>